Maatwerk Fotografie

Het kan natuurlijk zijn dat je in mijn portfolio nog niet exact de door jou gewenste fotokunst hebt kunnen vinden of dat je speciale wensen hebt. Omdat ik een grote hoeveelheid foto's in mijn portefeuille heb, kan ik - door bijvoorbeeld een bepaalde gewenste kleur door te geven - je een selectie sturen van foto's met die specifieke kleur. Dan komt maatwerk om de hoek kijken.

I shoot, You shine !

Maatwerk en kwaliteit staan bij mij voorop. Ik ben pas tevreden als jij dat bent. Als je een foto kiest uit mijn uitgebreide collectie, dan wil ik dat deze perfect bij jou thuis of op kantoor hangt in de juiste grootte en op het juiste materiaal. En als je mij inhuurt voor een fotoreportage op het gebied van portret-, landschaps- of architectuurfotografie dan kan je er vanuit gaan dat ik met veel passie en plezier te werk zal gaan om tot het uiteindelijk kwalitatief perfecte plaatje te komen. Mijn motto is niet voor niets: I shoot, you shine!

puzzelstukjes maatwerk

Wat is macrofotografie?

Ik ben ooit begonnen met macrofotografie, dat wil zeggen: fotograferen op korte tot zeer korte afstand van (gedeeltes van) mensen, dieren, planten of voorwerpen, met de bedoeling deze zo groot mogelijk af te beelden, zodat details zichtbaar worden die met het blote oog moeilijk waarneembaar zijn. Daarbij is iedere millimeter bij de focus van belang. Ik heb een behoorlijke portfolio inmiddels met macrofoto's. Een geweldig sieraad om aan de muur te hebben.

Wat voor fotokunst kan je verwachten?

Veel kleur, minimalisme, patronen, esthetisch verantwoorde vormen van alledaagse voorwerpen tot onderwerpen uit de natuur. Ben je meer het zwart/wit type, dan kan ik op verzoek ook foto's omzetten naar zwart/wit foto's of bijvoorbeeld sepia. Ook hier mag je maatwerk van mij verwachten.