Maatwerk Fotografie

Het kan natuurlijk zijn dat je in mijn portfolio nog niet exact de door jou gewenste fotokunst hebt kunnen vinden of dat je speciale wensen hebt. Omdat ik een grote hoeveelheid foto's in mijn portefeuille heb, kan ik - door bijvoorbeeld een bepaalde gewenste kleur door te geven - je een selectie sturen van foto's met die specifieke kleur. Dan komt maatwerk om de hoek kijken.

Mag je maatwerk verlangen?

Absoluut! Maatwerk en kwaliteit staan bij mij voorop. Als je een foto kiest uit mijn uitgebreide collectie, dan wil ik dat deze perfect bij jou thuis of op kantoor hangt in de juiste grootte en op het juiste materiaal.

puzzelstukjes maatwerk

Heb je speciale wensen?

Ben je gek van een bepaalde sport of hobby en wil je daar graag een mooie foto van aan de muur, dan kun je mij daarvoor een opdracht geven. Je kan het zo gek niet verzinnen of ik kan er wel een geschikte foto van maken, zo lang ik maar het benodigde materiaal (waar jij graag een foto van wilt) in bruikleen kan krijgen.

Wat is macrofotografie?

Mijn expertise is macrofotografie, dat wil zeggen: fotograferen op korte tot zeer korte afstand van (gedeeltes van) mensen, dieren, planten of voorwerpen, met de bedoeling deze zo groot mogelijk af te beelden, zodat details zichtbaar worden die met het blote oog moeilijk waarneembaar zijn.

Wat voor fotokunst kan je verwachten?

Veel kleur, minimalisme, patronen, esthetisch verantwoorde vormen van alledaagse voorwerpen tot onderwerpen uit de natuur. Ben je meer het zwart/wit type, dan kan ik op verzoek ook foto's omzetten naar zwart/wit foto's of bijvoorbeeld sepia. Ook hier mag je maatwerk van mij verwachten.